dissabte, 30 de gener del 2010

PROPOSTA VIATGE A LA BEHOBIA 2010

Des del Club Triatló Girona Costa Brava estem estudiant la opció d'organitzar un autobús per anar a correr la propera edició de la Behobia Sant Sebastià 2010 el mes de setembre. La cursa es celebra abans de mitjans setembre i les inscripcions amb un preu possible rondant els 30 euros s'obren el mes de maig i s'acaben ràpidament.
El pack sortiria per uns 150 euros per persona i en principi inclouria el viatge amb autobús que sortiria a primera hora del dissabte i tornariem a estar a Girona diumenge vespre, l'hotel del dissabte nit, el sopar del dissabte, l'esmorzar del diumenge i el dinar també del diumenge, i la inscripció de la cursa.
Abans de res, voldriem fer una aproximació de la gent que estaria interessada en venir amb nosaltres, per tant si esteu interessats ens ho feu saber al llarg d'aquest mes de febrer per anar fent previsions i concretar preus. Evidentment, la oferta està oberta també a gent d'altres clubs, independents i acompanyants. El correu de contacte del club es triatlocostabrava@yahoo.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada