diumenge, 11 d’abril del 2010

TEST TRIATLÓ B BANYOLES

Aquest dissabte hem fet un entrenament conjunt que ha servit una mica de test per la B de Banyoles del dia 25. Al final 9 de nosaltres hem sortit a les 08:45 hores des de la zona de boxes de Banyoles amb la intenció de fer tres voltes al circuit de bicicleta i dos voltes corrents al llac.

La primera volta l'hem fet tots junts en grup a un ritme moderat, tot i que tampoc era fluix. Només de sortir i coronar la rampeta de la creu roja en Marc ha punxat el tubular, cosa que ens ha ajudat a recuperar les cames. Doncs això, hem anat completant la primera volta a un ritme de 27' 8 km/h de mitjana i amb molta animació. Tot seguit hem començat la segona volta, que ha estat de forma individual, cadascú al seu ritme, sense drafting i acoplats. La veritat es que tots ens hem comportat i segur que ha estat distret de veure. Un cop reagrupats tots hem decidit substituir la tercera volta per tres voltes al llac, completant així 88 kms amb 2h. 54' i a un ritme de 29' 1 km/h de mitjana final.
Un cop als boxes deixem les bicis als cotxes, ens canviem no massa ràpids i després d'esperar 5 minuts més a en Jordi Triadú que no acabava mai amb tants comlements que em porta, comencem les dos voltes corrents al llac. Amb una calor important i esquivant a la gent agafem un ritme que cap el km 3 accelerem i ens situem a 4' 30'' el km. Completada la primera volta, comencem la segona al mateix ritme, finalitzant els 12' 6 kms amb 54' i a un ritme de 4' 30'' el km.















Vam completar un molt bon dia d'entrenament conjunt i test de cares al B de Banyoles, gairebé 4 hores de tute amb molt bon rotllo i ambient, bon temps i amb ganes de repetir.
Moltes gracies a tots per venir i SORT a Banyoles el dia 25.

1 comentari: